PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
[ How? ]

Seorang perempuan yang dikenali Lily Majid tampil di laman sosial membela kaum hawa yang memilih doktor semasa bersalin. Berjela-jela dia karang ayat tapi satu pun tak boleh pakai.

Yang like status minah tu pun satu kepala dengan minah tu.. Tunggu nak ‘disekolahkan’ sampai faham baru nak diam kot!

Siap kata tak salah permintaan isteri memilih doktor sebelum terseksa bersalin????

Lily Majid tampil pertahan isu beranak depan doktor lelaki hensem

Kalau bercakap pakai kepala lutut, ini lah jadinya!! Main bedal aje cakap, tak tau hukumnya apa ke kalau memilih doktor lelaki dengan rela hati sedangkan doktor perempuan ada yang boleh rawat! 

Hukumnya berdosa tau tak??

Kalau nak bercakap tu biarlah berakal panjang sikit cik oii… Ni nak bagitau kalau time tu nak bersalin sangat tapi ada doktor lelaki aje kat hospital pada masa tu, so dibenarkan la doktor lelaki tu merawat atas dasar kecemasan aje, faham?

Wanita melayu pertahan bini orang call booking doktor hensem untuk bersalin

Ni kalau ada doktor perempuan boleh sambut kelahiran tu kat hospital tapi terhegeh-hengeh nak kangkang depan doktor lelaki gak, sendiri mau ingat la dosa yang bakal ditanggung ye..

Yang tak boleh blah tu minah ni kata para lelaki atau suami melenting sebab jeles dengan doktor hensem tu. Uiiiii.. Mulut bukan main lantang kalau bercakap, diorang melenting sebab perempuan-perempuang yang dok menggedik nak kangkang depan lelaki lain dengan rela hati.

Sapa yang tak panas kan?? Tak fikir hukum berdosa ke tak tapi dok taksub dengan kekacakan doktor.

Ni salah satu contoh kalau orang tegur benda yang benar, dibuat main-main. Tu sebab menyampah kalau tegur orang yang bodoh sombong. -Utara News

Catat Ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.