PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
[ How? ]

Zaman sekarang, macam-macam lah perkara yang pengantin lakukan, ada yang sanggup terjun dalam swimming pool ketika sedang bergambar dan melakukan pembikinan video semata-mata untuk ‘menaikkan’ detik romantis pada hari wedding mereka.

Nak Majlis Kahwin Grand, Tapi Kedekut? Baca Ini.

Untuk mendapatkan hasil yang ‘meletup’ macam tu, tentulah ia akan memakan kos yang sangat tinggi. Kalau tak ada budget tak perlu lah nak berangan buat semua tu, ini tidak. Kan dah dapat setepek daripada Nurbaiti Nadhirah Azahari ini. Yang penting korang dah kahwin kan?

Duit takda tapi ada hati nak demand

Pesanan sentap wanita ini buat pasangan berangan nak wedding letup tapi kedekut

Asal kau tak buat sendiri je asal kau mintak orang buatkan pastu mintak murah pulak tu

Pesanan sentap wanita ini buat pasangan berangan nak wedding letup tapi kedekut

Banyak rugi dari untung

Pesanan sentap wanita ini buat pasangan berangan nak wedding letup tapi kedekut

Catat Ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.