PLEASE ENABLE YOUR JAVASCRIPT TO VIEW THIS PAGE!
[ How? ]

Huh, gambaq profile pakai tudung tapi bila excited nak tunjuk perubahan makan ubat besarkan ‘aset’ terus tudung melayang noh, kasihan! Baru cuba seminggu terus ada perubahan yang mendadak noh. ‘Mujarab’ betul ubat tu ye..

Sebab tu adik ni excited sangat nak kongsi dengan perubahan yang ‘mengancam’ tu. Maybe sebelum ni ‘aset’ kecik dari tu kot noh. Urmm.. Budak sekolah la ni pun pandai dah selok-belok dengan benda cenggini.

Pelajar perempuan besarkan payudara 'excited' tunjuk perubahan

Dah gatai merenyam nak cuba ubat bagai. Nak besarkan tu la, ni la.. Tapi jaga-jaga sikit sebelum ambik sesuatu ubat tu, tengok sesuai ke tak dengan korang. Takut nanti ada kesan atau silap-silap boleh dapat penyakit pulak.

Tau aje la sekarang ni macam-macam produk dijual kat pasaran tu. Sebut aje apa yang korang nak tu semua ada, luar dalam pasti korang akan dapat..

Tapi kalau dah makan sesuatu ubat tu nak tunjuk perubahan ke apa pun tak payah la nak tayang untuk semua orang lain sama ye terutamanya bahagian yang sensitif cenggini.. 

Mesej aje secara peribadi dengan tukang promote tu dah la. Ni tak pasai ditayang free aje lurah dendam tu.. - Utaranews

Teruja besarkan buah dada, gadis tunjuk perubahan di Facebook

Catat Ulasan

Dikuasakan oleh Blogger.