Header Ads

Loading...

BONTOT DAH JATUH SEBELAH SAMBIL BERGAYUT BAJU MAK DIA,RIDER NI PUN BUAT KEPUTUSAN...

Loading...

Pagi tadi otw ke Pulau kat Seberang Jaya, terserempak dgn akak ni perderaih laju membelah highway PLUS, bontot anak dia kat belakang tu (sekitar 4-5 tahun) dah jatuh dari seat senget sebelah sambil bergayut pada baju mak dia, gila b*b* seriau tengok.

Boleh bayang tak tiba2 anak jatuh atas jalan tengah laju takde helmet? Budak2 naik motor pun boleh tido tau..sapa pernah bawa budak naik motor fahamlah..

Aku pun hon sebelah dia dan bagitau. Di cermin sisi nampak dia slow mungkin perbetul keadaan anak. Hati tak sedap aku slow balik tunggu dia. Sampai depan dah di escort oleh 2 org bikers ni yang sama-sama concern dengan safety anak ni.

Setelah pelbagai option nak adjust pun tak boleh (dalam bakul ada sorang lagi anak umur dalam 2tahun), bawa beg lagi di bahu, pinggang plak XL nak peluk pun tak boleh, akhirnya brader ni decide bawak anak ni sampai ke tempat dituju.
Hargailah nyawa..bagai telur di hujung tanduk..

Kredit - Rider Kapcai (Hakim Aha)

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.