Header Ads

Loading...

Kamal Adli sah digugurkan dari filem Abang Long Fadil 2 untuk mengelak konflik dengan Zizan Razak

Loading...
Penerbit filem Abang Long Fadil 2 Datuk Yusof Haslam, 61, mengesahkan pelakon Kamal Adli digugurkan daripada senarai pelakon filem berkenaan yang akan memulakan penggambaran pertengahan bulan depan.

Yusof ketika dihubungi berkata, keputusan menggugurkan Kamal yang juga pelakon utama Abang Long Fadil tahun lalu dibuat atas pertimbangan untuk memudahkan proses penggambaran filem itu nanti.

Yusof berkata, keputusan berat itu terpaksa diambil bagi mengelakkan sebarang konflik ketika penggambaran berikutan perasaan kurang selesa yang dikatakan wujud antara pelakon utamanya Zizan Razak dengan Kamal memetik Harian Metro.

Kamal Adli sah digugurkan dari filem kerana Zizan Razak
Kamal digugurkan daripada berlakon dalam Abang Long Fadil 2.

“Apa yang berlaku antara mereka rasanya tidak perlulah saya ulas lanjut. Sebagai penerbit saya perlu memikirkan jalan terbaik untuk kebaikan semua pihak dan kelancaran produksi ini nanti.

“Saya tidak mahu wujud perasaan kurang selesa atau konflik dalaman timbul apabila mereka terbabit dalam penggambaran nanti,” katanya.

Yusof mengumumkan perkara itu sebagai reaksi tindakan Kamal dan Zizan berbalas kenyataan di media mengenai isu terbabit, baru-baru ini.

Sebelum ini, ura-ura mendakwa Kamal digugurkan kerana permintaan Zizan yang dipercayai tidak mahu bekerjasama dengannya dalam filem sambungan arahan Syafiq Yusof itu.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.