Header Ads

Loading...

'Sehelai Spender Aku Pun Kau Tak Pernah Beli!' - Rita Gaduh Besar Dengan Aidil di Instagram

Loading...
Susulan kenyataan Rita Rudaini yang memberitahu beliau masih belum menerima bayaran mutaah berjumlah RM 30,000 meskipun telah menang kes tersebut pada 5 Oktober lalu, Aidil Zafuan menerusi status Instagram beliau menjelaskan mahkamah tidak menetapkan sebarang tarikh khusus dan beliau berhak untuk membayar wang tersebut secarra ansuran ataupun sekaligus.

Rita Gaduh Besar Dengan Aidil Di Instagram

Aidil juga mempersoalkan tindakan Rita yang mengeluarkan kenyataan sebegitu kepada media dan mengapa bekas isterinya itu tidak boleh bersabar jika apa yang diperjuangkan selama ini adalah demi maruahnya bukannya kerana wang ringgit.

'Sehelai Spender Aku Pun Kau Tak Pernah Beli!' - Rita Gaduh Besar Dengan Aidil Di Instagram

'Sehelai Spender Aku Pun Kau Tak Pernah Beli!' - Rita Gaduh Besar Dengan Aidil Di Instagram


Kata Aidil,

"Semasa keputusan mahkamah tempohari, tidak dinyatakan bagaimana dan bila bayaran tersebut perlu dijelaskan. Oleh kerana itu, saya berhak untuk membuat bayaran samada secara ansuran atau secara sekaligus asalkan saya memenuhi jumlah yg diperintahkan mahkamah."

"Selain itu, keputusan atau perintah bertulis juga belum lg diterima oleh pihak saya mahupun peguam syarie saya. So saya harap ianya tak perlu diriuhkan dan diperbesarkan. Dulu cakap nak fight untuk maruah, sekarang bersabarlah. Ini nak duit ke nak pertahankan maruah."

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.