Header Ads

6 sejarah yang lelaki rahsiakan dari wanita

Loading...
Untuk wanita di luar sana, tahukah anda bahawa ada perkara seperti sejarah lama yang lelaki rahsiakan dan tidak akan kongsikan dengan anda?

Tapi, sebab apa mereka rahsiakan dari anda? Mungkin malu, atau mereka tidak mahu ingat lagi perkara lalu.

Jadi, apakah 6 sejarah lama itu?

Menerusi Hanasuva.com, kami kongsikan 6 sejarah rahsia tersebut. Anda tanya la mana-mana lelaki. Pasti ada di antara 6 ini akan mereka rahsiakan.

Wanita harus tahu 6 sejarah yang lelaki rahsiakan

1. Berapa ramai wanita bersama dengannya

Memang anda takkan dapat jawapan yang tepat dalam hal ini. Walaupun dapat tahu berapa ramai wanita bersamanya, pasti anda akan bertanyakan soalan panas, wanita mana paling best? Mesti dia akan jawab, ANDA. (Nak selamatkan diri)

2. Jika dia pernah frust menonggeng disebabkan cinta

Tahukah anda jika dia pernah seminggu berkurung dalam bilik, menangis dan ponteng kelas sambil mendengar lagu jiwang karat? Sudah tentu kamu tak tahu, dan kamu takkan tahu.

3. Semua sejarahnya waktu sekolah

Masa sekolah, bukan semua orang ada sejarah yang baik. Termasuklah si dia. Jadi, pasti kisah zaman sekolahnya tidak akan dikongsikan dengan anda.

4. Ada perasaan dekat kawan baik anda

Jika si dia pernah tersuka kawan anda, pasti dia tidak akan kongsikan pada anda. Gila! Tak pasal-pasal korang putus kawan.

5. Fantasi tentang seks

Ini realiti. Nama pun fantasi. Jadi lebih baik perkara ini tidak di kongsikan dengan anda. Rasanya bukan semua perempuan boleh terima perkara macam ni!

6. Jika dia pernah curang dengan teman wanitanya.

Dia mungkin buat silap di masa lampau. Mungkin ada sebab kenapa dia lakukan sedemikian. Tapi, apa yang pasti, dia memang tak nak anda tahu tentang perkara itu. Mungkin dengan anda, dia benari-benar setia.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.