Header Ads

Loading...

Akhirnya Ika Nabella dedah punca sebenar pengarah Azma Aizal tumbuk dirinya

Loading...
Tindakan pengarah, Azma Aizal menumbuk pelakon di bawah arahannya, Ika Nabella baru-baru ini sedikit sebanyak membuatkan industri seni kecoh. Sementara itu, Ika yang kini beransur pulih telah memberi kenyataan melalui rancangan Melodi yang disiarkan hari ini.

“Second day shooting, bersama dengan pengarah tiba-tiba pengarah bertindak memukul saya di kedua-dua belah muka saya, bertubi-tubi menggunakan tangan dan membaling botol air mineral ke arah saya, menarik rambut saya tanpa sebab”

“Seorang lagi pelakon di tempat kejadian cuba untuk meredakan keadaan dengan memeluk saya. Dia stop dan berlalu pergi. Ini adalah kali ketiga saya bekerja dengan pengarah itu. Saya tak pernah ada masalah dengan dia”

Penjelasan Ika Nabella Kenapa Dirinya Ditumbuk Oleh Pengarah

“Lepas dia pukul saya, diaorang lunch break, dia datang berjumpa saya, bercakap mengenai lakonan saya. Dia cakap reaction sebegini yang dia mau. Dia ambil video, rakam wajah saya selepas dipukul itu”

“Mungkin betul, feel saya tak seperti yang dia mahukan (sambil tunjuk video yang dirakam pengarah). Saya rasa dia pukul saya sebab dia nak saya feel reaction tu la. Dia ada mention reaction (yang pengarah mahukan) selepas dia pukul saya tu,” antara penjelasan Ika kepada rancangan tersebut.

Ika yang kini sudah beransur pulih menyatakan dia mengambil keputusan untuk tidak meneruskan pembabitannya di dalam drama yang dibintanginya itu. Kini, kita tunggu apa penjelasan daripada pihak pengarah sendiri setelah siasatan selesai.

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.