Header Ads

Loading...

Gambar Zul Ariffin dan Zahirah MacWilson berpegangan tangan tersebar

Loading...
Banyak kali juga pasangan ini tampil membuat penafian yang mereka berdua kini sedang bercinta walaupun ada gambar yang disebarkan peminat menunjukkan Zul Ariffin & pelakon baru, Zahirah MacWilson keluar bersama tidak berapa lama dulu.

Zul Ariffin dan Zahirah MacWilson kantoi berpegangan tangan

Semalam, sekeping gambar yang menunjukkan pasangan ini berpegangan tangan ketika keluar makan bersama tersebar di internet dan sedang menjadi bualan ramai yang ingin tahu sejauh mana hubungan antara Zul Ariffin dan Zahirah MacWilson — adakah sudah serius bercinta?

Menerusi Roti Kaya, pelbagai respon diberikan oleh peminat Zul dan Zahirah. Ada yang menyokong dan ada juga yang tertanya-tanya mengenai kisah percintaan antara mereka.

Gambar Zul Ariffin dan Zahirah MacWilson berpegangan tangan tersebar

Zahirah MacWilson dalam satu kenyataan baru baru ini tetap menafikan mempunyai hubungan cinta bersama Zul Ariffin namun tidak menafikan yang beliau selesa berkawan dengan jejaka tersebut dan tidak mahu berkongsi terlalu banyak kerana ianya soal peribadi.

Dan, dengan tersebarnya gambar ini nampaknya mereka berdua perlu tampil dengan alasan baru jika benar masih belum bergelar pasangan kekasih. Mungkin tangan si gadis terlalu sejuk ketika itu. Mana kita tahu kan? Hmm hmm.

(Baca: Zahirah MacWilson Akhirnya Buka Mulut Isu Gosip Cinta Dengan Zul Ariffin)

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.