Header Ads

Zahirah MacWilson Perjelas Isu Rampas Zul Ariffin

Loading...
Bersedia untuk satu lagi kisah tentang hubungan Zahirah MacWilson dan Zul Ariffin yang sudah jelak anda baca sejak beberapa minggu lalu? Okay, kami akan tulis juga walau apa bantahan anda.

Dalam satu kenyataan kepada media baru baru ini, Zahirah MacWilson menolak dakwaan ramai yang mengatakan beliau merampas Zul Ariffin dari kekasihnya sebelum ini dan mendakwa mula mengenali pelakon lelaki itu ketika dirinya sudah solo.

Dituduh Rampas Zul Ariffin, Ini Penjelasan Zahirah MacWilson

“Saya tidak rasa diri sebagai seorang perampas kerana ketika saya dan Zul mula rapat, dia sudah solo. Saya tidak akan berkawan rapat dengan milik atau kekasih orang lain,” jelasnya kepada Berita Harian baru baru ini.

Zahirah MacWilson juga mengulangi kenyataan sebelum ini yang belum mahu melabelkan hubungan mereka sebagai sedang bercinta tetapi lebih kepada fasa mengenali hati budi masing masing.

“Kami memilih untuk tidak meletakkan label pada hubungan kami kerana ianya masih baru lagi. Tidka timbuk istilah ingin merahsiakan hubungan kai pada umum kerana kami berada di tempat terbuka untuk berjumpa,” tambahnya.

Beliau turut berkata yang ibu bapanya juga tidak menghalang hubungan bersama Zul Ariffin malah meletakkan sepenuh kepercayaan kepadanya untuk mengorak langkah dalam dunia hiburan tempatan.

(Baca: Komen Ayda Jebat Isu Zul Ariffin Bercinta Dengan Zahirah Macwilson)

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.