Header Ads

Lelaki Yang Menetap Di USA Dedahkan 2 Rahsia Yahudi Untuk Anak Bangsa

Loading...
Kekejaman Yahudi terhadap umat Islam di Palestin membuka mata masyarakat di dunia, namun tiada yang sanggup untuk berkorban mempertahankan mereka yang tertindas. 

Seperti umum mengetahui bahawa bangsa Israel adalah bangsa cerdik pandai seperti mana difirmankan Allah S.W.T didalam surah Al-Ahzab "Hai orang-orang yang beriman janganlah kamu menjadi seperti orang-orang yang menyakiti Musa". Ia digambarkan didalam Al-Qu'ran sebagai manusia yang keras kepala, membangkang, manusia yang tamak dengan harta dunia, pengecut dan suka menghina-hina. 

Lelaki Menetap Di USA Ini Dedahkan 2 Rahsia Yahudi Buat Anak Bangsa

Kita juga ketahui yang bangsa Yahudi ini merupakan bangsa paling berjaya di dunia di mana walaupun tidak ramai, mereka berjaya menguasai ekonomi di negara-negara besar seperti Amerika Syarikat yang merupakan kuasa ekonomi dunia.

Jadi tidak hairanlah kenapa Israel begitu 'kebal' walaupun melakukan perkara yang melanggar undang-undang antabangsa.

Perkongsian yang ditulis oleh saudara Zaid Traveler, iaitu seorang rakyat Malaysia yang menetap di Amerika di mana beliau yang pergi ke sana sebatang kara dan hasil penat lelahnya, beliau mampu kini berbangga apabila mempunyai peniagaannya sendiri di sana.

Menurut Zaid, dia pernah bersembang dengan seorang pemilik kedai barangan elektrik berbangsa Yahudi di mana pemilik kedai itu telah berkongsikan kepadanya dua rahsia penting Yahudi lakukan untuk menjamin kelangsungan bangsa mereka di masa hadapan.

Lelaki Yang Menetap Di USA Dedahkan 2 Rahsia Yahudi Untuk Anak Bangsa

Lelaki Yang Menetap Di USA Dedahkan 2 Rahsia Yahudi Untuk Anak Bangsa

Lelaki Yang Menetap Di USA Dedahkan 2 Rahsia Yahudi Untuk Anak Bangsa

Paling penting, jangan cemburu kejayaan orang yang kita kenali. Sebaliknya cemburu dengan aktiviti yang dia lakukan. Setiap pekerjaan yang dilakukan adalah ibadah kepada Allah. Tak ada tujuan lain. Walaupun dunia tidak nampak hasil tetapi Allah dah sediakan mahligai sebesar berjuta kali ganda lebih besar dari dunia ini di akhirat. Janji Allah pada orang yang sabar itu pasti!

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.