Header Ads

PA Aliff Syukri Hentam Pelakon Yang Mengutuk Aliff syukri Dan Mendakwa Dia Cuba Menutup Periuk Nasi Mereka

Loading...
Selepas seminggu ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia, filem aksi, Badang lakonan Dato’ Aliff Syukri menjadi bualan netizen. Lebih hangat, beberapa orang pelakon serta penggiat seni tanah air turut meluahkan rasa kurang senang dengan sikap Dato’ Aliff Syukri.

"Dia Yang Dah Sendu! Dia Yang Dah Tak Laku!" - Pembantu Hentam Pelakon Yang Kutuk Aliff Syukri


Terbaru, pembantu peribadi beliau, mel77_melati dilihat seolah memerli semula pelakon yang mempertikai kebolehan majikannya itu. Amboi betul-betul back up ini

Tutup periuk nasi

Pembantu Hentam Pelakon Yang Kutuk Aliff Syukri Yang Kononnya Menutup Periuk Nasi Mereka


Di dalam video tersebut, pembantu peribadi Dato’ Aliff Syukri yang dikenali sebagai Mel itu menyangkal dakwaan majikannya menutup periuk nasi artis-artis lain.

Tambah Mel, artis berkenaan sebenarnya iri hati kerana sudah tidak menerima tawaran untuk membintangi drama atau filem.

“Mungkin Diluar Saya Nampak Happy Tapi Siapa Tahu Hati Dan Perasaan Saya”

Pembantu Hentam Pelakon Yang Kutuk Aliff Syukri Yang Kononnya Menutup Periuk Nasi Mereka

Aliff Syukri memuatnaik 1 status di Instagram beliau mengenai apa dia rasa selama ini. Rata ramai juga yang memberi kata kata semangat untuk Datuk Aliff Syukri.

“Sukar utk saya gambarkan keadaan saya.. mungkin diluar saya nampak happy tapi siapa tahu hati dan perasaan saya..bila saya cakap saya x keluar duit utk berlakon dan menyanyi ramai x nak percaya dan anggap saya ada duit semua saya boleh buat…

Saya ada duit dalam masa yg sama saya juga ahli perniagaan….sebagai seorang yg berniaga saya pasti takkan melaburkan duit dengan benda yg di luar kemahiran bidang saya….saya menerima tawaran berlakon dan saya di bayar…tapi ye lah x guna nak explain tanggapan org malaysia ada duit boleh buat apa saja…ni bukan drama2 sikit ada duit boleh bayar,berniaga pun kami masih ikut role kkm,kastam,lhdn…..bukan sbb ada duit semua kita boleh skip…

Susah saya nak bg semua faham tapi yerlah nama pun manusia yg buruk tu lah yg dihebahkan…saya mengaku saya ada perangai buruk banyak…..saya x malu sbb saya tahu saya x cukup baik…mungkin anda lebih baik…lebih sempurna dr segala segi…Insya Allah rezeki kita semua x sama…saya berduit tapi mungkin Allah uji saya dgn sikap buruk saya….mungkin anda sederhana tapi Allah hadiahkan akhlak yg baik…tanpa cacat cela..yg nak boikot pun ada….silakan saya tak pernah takut ugutan manusia sbb saya percaya rezeki Allah utk setiap org dah ditentukan….rezeki yg ada bukan utk saya….bila x tunjuk dikata x bersedekah…bila buat majlis manusia kata menunjuk…jadi hati manusia x boleh dipuaskan…..

saya x minta disokong diampu mahupun dipuji,nak keji silakan..saya berlapang dada…cuma kalau rasa nak memfitnah tu fikir dahulu kesahihannya..jgn disebarkan benda yg x pasti…..biarlah 1 dunia kecam dan menghina saya….yg pasti keluarga dan org terdekat lebih tahu siapa saya…chill.. ”

Baru baru ini juga Datuk Aliff Syukri telah pergi melawat SMKTG ( SEK MEN KEB TELOK GADONG ), Klang.

Beliau menyanyikan lagu hits beliau ‘Abang Nak Tegur’ dan nampak ditemani dengan pembantu rumah beliau yang tular baru baru ini. Lagi beliau nampaknya diterima hampir kesemua murid di sekolah itu.

Video Gelagat Aliff Syukri Menyanyikan Lagu 'Abang Nak Tegur' Di SMKTG


Sumber: ohbulan.com

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.