Header Ads

Pengaruh The Li Family Dalam Agenda Illuminati Terhadap Orang-Orang Melayu

Loading...
Disertakan gambar David Rockefeller dan rakannya Li Chiang, satu dari pemimpin perdagangan China Komunis. Rapatnya mereka. Apakah rahsia yang dipegang oleh para Chinese Zionists ini?

Kalau yang paling dekat dengan kita ialah keluarga Lee Kuan Yew. Apa agaknya perancangan dia ni untuk orang-orang Melayu?

Apakah agenda Illuminati terhadap orang-orang Melayu khasnya di Malaysia dan Indonesia? Mari kita ke Singapura untuk menjejak sejarah pengaruh The Li Family.

“WELCOME TO SINGAPORE”

Illuminati China: Kaitan Li Bloodline Dengan Singapura Dan Malaysia

Singapura

Singapura adalah ‘peti simpanan dan tong ubat bedil’ bagi New World Order. Satu daripada keluarga Li yang mengeja namanya Lee, Lee Kuan Yew, seorang peguam berpendidikan dari Cambridge, adalah diktator berdekad-dekad lamanya. Seperti Melayu Elite UMNO dan PKR, dia mempunyai hubungan dengan Elite British.

Sebagai contoh kediktatorannya, beliau tidak gemarkan lelaki berambut panjang. Jadi lelaki yang datang ke Singapura dengan berambut panjang akan dirampas pasportnya dan sama ada dia memotong rambutnya atau dipenjara. Pada tahun 1959, apabila British telah memberikan kemerdekaan kepada Singapura, keluarga Li telah mengawal People’s Action Party (PAP) yang mana memerintah negara itu.

Dalam tahun 1976, PAP telah memonopoli politik Singapura di mana mereka telah memenangi 69 kerusi Parlimen. Lee Kuan Yew telah menjadi presiden yang paling berkuasa pada tahun 1965 sehingga 1991.

Pemimpin Singapura telah kononnya menjadikan Singapura amat anti Komunis ketika Perang Dingin dan ketika Nixon mengunjungi China untuk memujuk China, Singapura telah pun memulakan misi politiknya ke China. Dalam tahun 1975, Menteri Luar Singapura S.Rajaratnam telah pergi ke China dan telah berjumpa dengan Chou En-lai. Chou En-Lai adalah mentor dan sahabat Li Peng.

Mengapa keluarga Li dikatakan menentang Komunis tetapi pada masa yang sama mempunyai hubungan rahsia dengan Li di China? INI KERANA MEREKA MEMPUNYAI TUAN YANG SAMA DAN BEKERJA UNTUK TUAN YANG SAMA.

Keluarga Li Singapura telah memilih Chinese Zionist sebagai pegangan ideologi mereka ketika Mao dan Li Peng selesa dengan fahaman komunisnya.

Ini adalah prinsip ‘Ordo Ab Chao’ yang sememangnya digunakan oleh ‘The Hidden Hand’ untuk memecah belah masyarakat Cina kepada nasionalis, komunis, zionist dan materialis. Perwatakan orang-orang Cina yang rajin seperti semut dalam mencari wang (sejak difahami oleh ‘The Hidden Hand’ bahawa dewa no. 1 orang-orang Cina moden dan materialis adalah wang) maka adalah penting untuk membiarkan mereka leka bekerja untuk Dajjal The AntiChrist.

Seolah-olah di Singapura para pemimpinnya membenci komunis padahal merekalah adik beradik komunis kerana zionislah yang mencipta komunis. Chin Peng, Rashid Maidin (sekadar menyebut beberapa nama) cuma ‘scapegoat’ dalam cerita ini, tetapi dalang-dalangnya adalah nenek moyang kepada warisan Lee di Singapura dan Malaysia pada hari ini.

Lee Kuan Yew pernah membayangkan situasi Singapura adalah seperti Israel yang kecil ditengah-tengah negara-negara Arab. Singapura adalah negara kecil di tengah-tengah negara-negara Melayu yang bermajoriti muslim.

Sebenarnya untuk lebih spesifik, selepas ayah Li Peng, yang memimpin Komunis Cina, telah ditembak oleh nasionalis pada tahun 1931, Chou Enlai telah mengambil dan menaikkannya ke kemuncak politik komunis.

Chou Enlai memasukkan Li Peng ke dalam sistem sekolah Moskow di mana kemudiannya pihak Rusia menyedari kepintarannya dan mahu melatih Li untuk keperluan mereka, tetapi Li telah melarikan diri ke China. Untuk apa jua alasan, Li adalah penyokong komunis Rusia dan kaedah ekonomi mereka. Sebelum memegang peranan yang lebih besar sebagai pemimpin Komunis China, Li Peng adalah pengurus ekonomi China bertahun lamanya.

Pada tahun 1976, Lee Kuan Yew telah berjumpa secara peribadi dengan Mao Ze Dong (kemudiannya pemimpin China Merah). Mao Ze Dong sendiri mempunyai hubungan dengan keluarga Li.

Li Ta-Chou adalah ketua parti komunis di utara China ketika konflik dengan nasionalis. Pengawal peribadi Mao adalah dari Li Family, Li Yinqao. Guru Mao adalah Li Ta-Chao, iaitu orang yang mempunyai kaitan dengan kelompok rahsia Red Spears. Ahli komunis lain yang memiliki ranking yang tinggi adalah seperti Chu Teh, Ho Lungdan serta Liu Chib-tan adalah mempunyai keahlian dalam kelompok rahsia Red Spears (Red Spears Secret Society) dan Li Ch’l-han, seorang pemimpin komunis awal adalah ahli kelompok rahsia Green Gang (cuba gantikan ‘kelompok rahsia’ dengan ‘kongsi gelap’,anda nampak sesuatu?).

Kemungkinan besar panduan dari Li Ta-Chao telah memimpin Mao Tse Tung (hanyu pinyin:Mao Ze Dong) menulis percubaan sistematik Cina Marxist untuk mengenalpasti kongsi-kongsi gelap Cina dan memanipulasikan mereka ke arah revolusi. Mao bekerjasama dengan Ko-Ino Hui, sebuah kelompok rahsia yang membantunya dalam revolusi tetapi anehnya kompilasi rasmi kerja-kerja Mao telah mengabaikan saat-saat Mao merayu memohon bantuan mereka (lihat mukasurat 4 ” Popular Movements & Secret Societies in China 1840-1950″).

Mao Ze Dong juga adalah produk Harlot Christian Church (pasti ada kaitan dengan pendakwah Jesuit). Mao adalah seorang lelaki yang mahu belajar tentang Kristian dan telah menghadiri kelas pendakwah Kristian, tetapi apabla dia dikatakan menghadirinya mereka telah menghalaunya keluar dengan alasan dia adalah seorang Cina. Untuk ini, Mao tidak pernah lupa layanan buruk Kristian terhadapnya.Terdapat catatan tentang luahan kebenciannya terhadap Kristian (kaum Illuminati dan Freemasonry sememangnya antiKristian). Ini tidak menghairankan kerana komunis memang membenci agama dan bagi mereka agama adalah hanya candu masyarakat.

Keluarga-keluarga yang menjadi hamba pengikut Dajjal The AntiChrist sejak turun temurun seperti Rockerfeller dan Rothschild pula sememangnya menghormati peranan yang dimainkan oleh hamba Dajjal dari kalangan kelompok rahsia orang-orang Cina dan Jepun. Tidak hairanlah mereka telah diberi peranan untuk menyertai komuniti Dajjal Laknatullah “New World Order”.

Li Ka-Shing adalah bilionaire dan penderma. Sememangnya Keluarga Li mahu memastikan hubungan mereka dengan orang ramai adalah sentiasa baik bagi mengekalkan kuasa mereka. Li Ka Shing pernah menderma untuk membina sebuah universiti di Shantou di selatan China. Kosnya dianggarkan berjumlah 85 juta dollar Amerika.

Illuminati China: Kaitan Li Bloodline Serta Kaitannya Dengan Singapura Dan Malaysia

Anekdot di bawah menjelaskan kekayaan Empayar Li Ka-Shing:

*60 Broad Street New York City (perkongsian Li dengan Olympia & York) anggaran nilai hartanah $100 juta

*Star TV, Hong Kong (countries in Asia and MidEast) Modal: $300 juta

*HUSKY OIL, Calgary

*Husky Oil, Calgary nilai perniagaan: $1.3 bilion

*CANADIAN IMPERIAL

*BANK OF COMMERCE Toronto Bank nilai pasaran $4,3 bilion

*PACIFIC PLACE, Vancouver $2 bilion nilai hartanah

*SUNTEC CITY Singapore $1 billion nilai hartanah

Li Ka-Shing telah hidup di rumah yang sama dengan di atas sebuah bukit di Hong Kong selama 30 tahun. Semua usahanya dikatakan hasil dari pendidikan tidak formalnya. Tetapi anak-anaknya mendapat pendidikan yang baik di Stanford. Victor telah menjadi seorang jurutera, dan Richard major dalam sains komputer dan menjalankan Star TV di Hong Kong.

Li Ka-Shing telah dibenarkan oleh ‘Elite’ (rujuk organisasi Dajjal) untuk membeli Canada’s Husky Oil. Dia tidak mampu untuk membelinya sekiranya tidak mendapat tolak ansur dari ‘Elite’.

Peranan yang dimainkan oleh keluarga Li di Hongkong dan China adalah seperti berikut:

Bank of East Asia (BEA) dijalankan oleh Li KwoK Po. BEA menjadi rakan kongsi kepada syarikat-syarikat Illuminati seperti G.Warburg. Li Kwok Po (dikenali sebagai David Li) juga berkhidmat dalam perundangan Hong Kong sebagai penasihat komuniti perbankan di sana. Dia juga menjadi timbalan pengerusi kepada satu komuniti yang akan mengambil alih pentadbiran Hong Kong apabila ia akan diserahkan British kepada China kelak. Dia dipilih oleh pemerintahan komunis China Merah kerana sebab ‘keturunannya’. Sememangnya Komunis-Illuminati China akan memastikan keturunan Li memegang jawatan-jawatan penting di Hongkong untuk meneruskan warisan ‘The Hidden Hand’ di China.

Li Family, yang kebanyakan dari mereka memegang pasport British adalah golongan yang amat kaya dan berpengaruh. ’Bloodline’ amat penting bagi ‘The Hidden Hand’. Pengetahuan rahsia akan diturunkan dari satu generasi ke generasi. Apa yang berlaku kepada masyarakat Barat yang diperkudakan oleh The AntiChrist adalah sama seperti yang dilakukan kepada orang China. Li telah menggalakkan rakyat Hong Kong supaya mempercayai China Komunis. Namun David Li tidak mahu membuat komen tentang peristiwa Tiannamen apabila ditanya. Rakyat China yang ingin keluar dari matrix palsu yang dicipta oleh “The Hidden Hand” akan dibunuh kejam.

Anda pernah lihat foto popular seorang perempuan China ditembak mati dengan sniper dalam jarak hanya beberapa meter oleh pasukan penembak tepat Komunis China? Jika terdapat foto-foto penganiayaan ke atas wanita yang dikatakan dilakukan oleh kerajaan Taliban di Afghanistan, anda pasti marah dan sedih apabila melihat bagaimana Komunis-Illuminati China melayan wanita dengan amat kejam apabila tidak menurut kehendak mereka.

David Li mempunyai pasport penuh British dan dapat pergi ke mana jua. Kebanyakan warganegara HongKong hanya mempunyai pasport Hong Kong sahaja yang memberikan mereka kewarganegaraan British tetapi itu tidak membuat mereka dapat pergi jauh. Bapa saudara David Li, Simon Li iaitu seorang hakim mahkamah rayuan di Hongkong juga dipilih dalam pentadbiran Hongkong.

Bapa saudara David Li yang lain, Ronald Li adalah bekas pengerusi Bursa Saham HongKong dan ahli Basic law Consultative Committee. Ronald Li dan anaknya pernah ditangkap kerana menyalahgunakan wang menggunakan posisi mereka di bursa saham tersebut. Ahli keluarga Li yang lain, Li Fook Kow telah dipilih pada september 1988 untuk mewakili komuniti kewangan Hong Kong dalam kerajaan.

Antara kegiatan Li Family diseluruh dunia:

*A Li mengetuai American Express International

*Li Pel Wu adalah salah seorang dari ketua eksekutif yang paling lumayan pendapatannya dalam perbankan pada tahun 1990

*Sebahagian Li Family di HongKong telah terlibat dalam kegiatan Kristian di mana yang lain terjebak dalam aktiviti gelap.Florence Tim Oi Li telah menjadi seorang paderi wanita Katolik.

*Richard Li menjadi Raja Media Asia

*Victor Li menguasai East-West Center di Hawaii

Bagaimana dengan situasi di China?

Li Peng adalah ahli Illuminati China.Dia telah banyak membuat pertemuan dengan pemimpin-pemimpin dunia yang terlibat dengan ‘dirty work’ Freemason-Illuminati.

Berikut adalah pertemuan-pertemuan Li Peng dengan ahli-ahli organisasi ‘The Hidden Hand’:

*April 28, ’90-para pemimpin Soviet

*sekitar July, ’91-U.S.- pegawai-pegawai majlis perniagaan China yang mana termasuk di dalamnya ahli-ahli Illuminati China

*Aug. 15, 91- Perdana Menteri Jepun,Toshiki Kaifu

*Sept. 3, ’91- Perdana Menteri Britain, John Major

*Nov. 16, ’91-Setiausaha Amerika,James A. Baker

*Dec. 12-14, ’91 – Perdana Menteri India, P.V. Narasiaha Rao

*Feb. 1, ’92 – Presiden Amerika,George Bush

*Feb. 3, ’92-Para kapitalis peringkat tertinggi Amerika (ahli-ahli Illuminati )

*Feb. 10, ’92 -Yeltsin di Rusia

Li Peng bukanlah satu-satunya ahli Li Family yang penting dalam mencaturkan politik China.

*Li Xlannian terlibat dalam perebutan kuasa selepas kematian Mao dan telah menjadi Presiden China.Bertahun lamanya Li Xlannian dipertimbang satu dari empat pemimpin terhebat China Komunis.Li juga banyak membuat pertemuan rahsia dengan pimpinan Illuminati di banyak tempat seperti di Afrika sejak bertahun-tahun.

*Li Desheng adalah ahli Politburo (majlis tertinggi parti komunis),Jawatankuasa Pusat Parti Komunis dan pernah berkhidmat dalam jawatan tentera.

*Li Qiang adalah ahli Jawatankuasa Pusat Parti Komunis dan dilantik menjadi Menteri Perdagangan Luar Negara pada tahun 1978.

Bagaimana dengan Li di Singapura?

Sejauh ini jika kita faham tentang peranan keluarga Li dalam hierarki New World Order, kita tentunya tidak hairan apa yang diperbuat oleh Li Family di Singapura khasnya Lee Kuan Yew.

Sesungguhnya Singapura adalah sebahagian dari gerakan Zionis antarabangsa.

Pada tahun-tahun 1960-an telah dikesan penglibatan Israel dan Yahudi untuk turut membangunkan negara yang baru mula berdiri, Singapura.

Pada awal tahun 1965, ketika di Indonesia terjadi pergolakan (Parti Komunis Indonesia) PKI, di Malaysia juga terjadi konflik yang kelak telah melahirkan sebuah negara baru, Singapura. Dalam ucapannya, Lee Kuan Yew mengatakan bahawa ada beberapa hal yang menjadi tumpuannya pada awal-awal tertubuhnya Singapura.

Pertama, tentunya pengakuan antarabangsa atas lahirnya negara baru ini. Dan untuk membantunya mengatasi masalah yang satu ini dia telah memilih Sinnathamby Rajaratnam menjadi Menteri Luar Negeri, seorang yang disebut Lee Kuan Yew sebagai seorang yang anti penjajahan tapi bukan seorang yang radikal. Rajaratnam pula yang menyiapkan segala keperluan untuk misi bulan September 1965, di pejabat PBB di New York, sebuah usul untuk penubuhan negara baru baru,sepertimana usul menubuhkan negara Israel.

Perkara kedua terbesar yang menjadi perhatian Lee Kuan Yew adalah masalah keamanan dan pertahanan. Pada awalnya ia hanya memiliki dua batalion pasukan tentera, itupun terdapat di dalamnya komando Syed Muhammad bin Syed Alsagoff, yang menurut Lee seorang Arab Muslim dengan posisi yang bersedia setiap ketika untuk mengambil alih Singapura.Lee Kuan Yew harus menyiapkan angkatan bersenjata dan sistem pertahanan dalam waktu terdekat, untuk menghadapi kelompok-kelompok radikal, terutama beberapa pihak di Malaysia yang tidak bersetuju dengan kemerdekaan Singapura.Kelompok yang satu ini, dipercayai akan mengganggu proses kemerdekaan Singapura oleh Lee Kuan Yew.

Untuk mengatasi masalah pertahanannya, pada awalnya, Singapura meminta bantuan dan menghubungi Mesir (perlu diingat ketika ini Freemasonry Mesir adalah antara paling berkuasa di dunia Arab-anda boleh tahu dengan mengkaji apa yang dapat dilakukan oleh Mesir kepada kanak-kanak Gaza yang kelaparan? Ya,dengan menutup saluran bantuan makanan) untuk menyiapkan angkatan bersenjata.

Tetapi, Mesir tidak segera memberikan jawaban yang pasti, padahal keperluan demikian adalah amat mendesak untuk diselesaikan.Tapi sebenarnya, sebelum pemisahan terjadi, Israel telah menjalin hubungan dengan benih-benih ‘founding fathers’ Singapura.

Mordechai Kidron, duta besar Israel di Bangkok sejak tahun 1962 sampai 1963 telah mendekati Lee Kuan Yew dan menawarkan jasa untuk menyiapkan pasukan bersenjata.

Tetapi ketika ini, Lee Kuan Yew menolaknya dengan beberapa alasan, salah satunya adalah pertimbangan Tuanku Abdul Rahman dan masyarakat Muslim di wilayah Singapura yang kemungkinan tidak akan setuju. Dan jika mereka tidak setuju, menurut Lee, boleh memancing kerusuhan yang tidak terkendali dan merugikan bagi perancangan kemerdekaan Singapura.

Tapi akhirnya Lee menerima tawaran ini. Pada ketika yang sama, Lee Kuan Yew juga mengirim dan menunggu jawapan dari India dan Mesir. Dia mengirim surat ke Perdana Menteri India, Lal Bahadur Shastri dan Presiden Mesir, Gamal Abdul Nasser.

Dari Mesir Lee Kuan Yew mendapat jawapan, bahawa Nasser menerima dan mengakui kemerdekaan negara Singapura, tapi tidak memberikan jawaban pasti atas permintaan bantuan ketenteraan. Dan itu yang membuahkan kekecewaan Lee Kuan Yew yang langsung memerintahkan untuk menerima proposal Israel untuk menyiapkan bahagian ketenteraan Singapura.

Tokoh lain yang berpengaruh dalam hubungan Singapura-Israel adalah Goh Keng Swee. Lee Kuan Yew memerintahkan Keng Swee untuk menghubungi Mordechai Kidron, duta besar Israel yang berkedudukan di Bangkok pada tarikh 9 September 1965, hanya beberapa bulan setelah pemisahan Singapura dari Malaysia. Dan hanya dalam beberapa hari, Kidron telah terbang ke Singapura untuk menyiapkan keperluannya bersama Hezi Carmel salah seorang pejabat Mossad.

Bertahun-tahun kemudian Hezi Carmel dalam sebuah wawancara mengatakan bahwa Goh Keeng Swee berkata kepadanya hanya Israel lah yang dapat membantu Singapura. Israel adalah negara kecil yang dikepung oleh negara-negara Muslim di Timur Tengah, tapi memiliki kekuatan tentera yang kecil tapi kuat dan dinamik. Bersama Keng Swee, Kidron dan Hezi menghadap Lee Kuan Yew.

Perlu diingatkan di sini, bahawa proposal Israel yang telah diajukan sejak tahun 1960, adalah sebuah hasil dari kajian mendalam tentang masa depan Singapura dan percaturan politik di Asia Tenggara. Bukan Singapura yang aktif untuk meminta Israel masuk, tapi Israel lah yang pertama kali menawarkan diri agar boleh terlibat secara aktif di wilayah Asia Tenggara.

Tentu saja ini bukan semata-mata kebetulan, tapi berdasarkan perencanaan yang teliti dari gerakan Zionisme antarabangsa. Menempatkan diri bersama Singapura, sama ertinya menjadi satelit Israel dan kekuatan Yahudi di Asia Tenggara.Juga sebenarnya Lee Kuan Yew lah sebagai seorang dari Li Family yang menjadi pintu masuk kepada penubuhan ‘Israel Kecil’ di Kepulauan Melayu di Asia Tenggara.

PADA tahun 1979,Lee Kuan Yew telah bercakap kepada NST dan Herald bahawa posisi Singapura sama seperti Israel.Jika Israel dikelilingi oleh ‘Arab Muslim’, Singapura pula dikelilingi oleh ‘Malay Muslim’.Lee Kuan Yew juga sering bertemu dengan pimpinan Illuminati apabila berasa terancam dengan gerakan Islam dan sentimen yang ditimbulkan oleh orang-orang Melayu.Pada awal-awal pembabitannya dalam politik,telah diketahui ramai tentang sikapnya yang berbuat baik dengan beberapa pemimpin masyarakat Melayu Singapura.

Lee Kuan Yew menyimpan rahsia yang besar tentang Melayu dan Tanah Melayu.

Mengapa dia begitu bimbang dengan Melayu dan gerakan Islam? Mengapa dia adakalanya mengadu kepada Pesuruhjaya Tinggi British dan Kedutaan Amerika di Singapura apabila berasa terancam dengan orang-orang Melayu?

KERANA DIA TAHU TUGASNYA DI TANAH MELAYU YANG DIBERIKAN OLEH TUANNYA ‘THE HIDDEN HAND’ ADALAH SALAH SATU TUGAS YANG AMAT PENTING.

Lihat pola ini. Negara Israel untuk mengawal politik dunia Arab-Islam.Singapura untuk mengawal politik dunia Melayu-Islam.

Sejak diketahui agama Allah ini didukung oleh dua bangsa mulia ini, Arab dan Melayu maka amat penting bagi Mufti Iblis Illuminati merancang sesuatu untuk mengawal kedua-dua bangsa ini.

Kedua2 bangsa ini mempunyai negara dan kedaulatan. Kedua2 bangsa ini juga mempunyai raja dan sultan. Kedua3 bangsa ini juga masih menguasai politik di tempat masing-masing.

Jika boleh bangsa Melayu perlu dihalau dari tanah tumpah darah mereka!

Biar mereka tidak mempunyai negara dan tanahair. Jika ini terjadi, maka tujuan utama mereka iaitu menghapuskan Islam akan tercapai. Lihat orang-orang Melayu yang menjadi minoriti di Thailand, Filipina dan Singapura, bagaimana mereka dilayan?

Adakah agama Islam dijaga dengan penuh kasih sayang oleh orang-orang kafir para hamba Dajjal The Antichrist ini? TIDAK SAMA SEKALI.

Sedikit demi sedikit akhlak orang-orang Melayu-Islam dirosakkan. Mereka semakin menjauhi agama mereka sendiri. Orang Melayu di sana tidak mempunyai kuasa untuk mendaulatkan agama mereka sendiri.

INGAT, APA YANG INGIN DIHAPUSKAN OLEH PARA ELIT FREEMASONRY-ILLUMINATI DI ASIA TENGGARA BUKANLAH MELAYU,TETAPI ISLAM!

NAMUN UNTUK MENGHAPUSKAN ISLAM,BANGSA MELAYU PERLU DILEMAHKAN DARI SEGI AGAMA, POLITIK DAN EKONOMI.

Mula-mula orang-orang Melayu perlu dilemahkan agama mereka. Bila agama telah lemah,maka nilai-nilai moral pasti turut lemah. Maka rasuah adalah salah satu jarumnya. Jangan bercakap tentang keruntuhan akhlak para remaja, itu adalah korban paling mudah dan paling dungu hasil dari taktik ini.

Rasuah dan politik wang adalah tujuan mereka untuk memerangkap pemimpin-pemimpin Melayu. Bila budaya rasuah telah mengakarumbi dalam politik Melayu maka buatlah 1,001 DEB pun, orang-orang Melayu masih tidak dapat berjuang memajukan diri sendiri.

Kemudian sudah tentu ekonomi. Ini kerja paling mudah kerana ekonomi orang-orang Melayu secara relatifnya masih di paras kritikal dan Malaysia contohnya masih bergantung kepada ekonomi bukan Melayu.

INGAT! KEFAKIRAN MEMBAWA KEPADA KEKAFIRAN.

Ini sabda Rasullullah s.a.w. Apabila orang-orang Melayu telah miskin, mereka tidak dapat berjuang dalam perniagaan atau apa jua termasuk memiliki hartanah di tanah tumpah darah mereka kerana sistem pertama tadi iaitu POLITIK WANG telah berlegar di pejabat-pejabat pemerintah.

Projek,tender dan peluang perniagaan hanya hakmilik pembodek yang punya wang sahaja dan majoriti Melayu masih miskin untuk membodek para pemimpin Melayu yang korup dan mata duitan.

Akhlak pemimpin juga perlu dipastikan supaya menjauhi nilai-nilai Islam. Arak, perempuan dan harta adalah racun-racun yang perlu dihidangkan kepada pemimpin-pemimpin Melayu, anak-anak dan isteri-isteri mereka setiap hari supaya memastikan mereka tetap hidup dalam putaran ganas kehidupan yang meminggirkan nilai-nilai agama.

Lihat sahaja akhlak anak-anak ‘Lord’ di kalangan Melayu. Jika ada anak-anak mereka yang tidak mengenal Carlsberg dan disko, itu adalah keanehan dan kepelikan dalam arus budaya kehidupan kaum kerabat diraja dan para elit Melayu.

APABILA AGAMA SUDAH DICABUT DARI DADA-DADA ORANG MELAYU, MAKA MELAYU TIDAK PUNYA LAGI ALTER TERAHSIA MEREKA.

Orang-orang Melayu akan menjadi bangsa hina dan gelandangan di tempat sendiri. Jangan ingat para kerabat diraja yang hidupnya ditanggung oleh rakyat, boleh bersenang-lenang dengan harta dunia, arak dan wanita kerana setiap hari Freemasonry-Illuminati mengintai peluang untuk menjatuhkan sultan-sultan Melayu.

Tanpa Islam, siapalah Melayu. Siapa yang menjaga dan membelai Melayu selama ini? Siapa yang membenteng Melayu selama dijajah? Allah s.w.t dan agama-Nya yang membenteng dan menjaga Melayu selama ini. Siapa kata wang yang banyak menjadikan para ‘Lord’ di kalangan Melayu selamat di tanahair sendiri?

Sampai masa mereka akan melutut dan menyembah kepada kaum lain yang pada awalnya meminta projek dan tender dari para pemimpin Melayu tadi. Apabila mendapat tender dan projek, kaum lain akan berusaha dengan gigih membina kekayaan demi kekayaan sementara para pemimpin Melayu leka memperbodohkan bangsa sendiri, menguruskan ‘perniagaan rasuah’ mereka, berpolitik wang dan menekan agama mereka sendiri.

Sedikit demi sedikit tanah, perniagaan dan hakmilik diberikan kepada usahawan-usahawan bukan Melayu ini kerana merekalah yang menyuapkan wang kepada pemimpin Melayu berbanding orang kampung miskin yang bagi mereka adalah parasit busuk yang hanya mahukan subsidi percuma, pemalas, meminta dan terus meminta. Bagi mereka bangsa sendiri adalah pemalas dan miskin tidak seperti mereka yang kaya-raya hasil dari sokongan orang kampung tadi. Kekayaan kaum lain semakin besar dan lihat pada hari ini mereka mampu MEMBELI politik Melayu.

Mereka pula yang kembali memberikan peluang perniagaan dan projek kepada para pemimpin Melayu yang buta perniagaan dan mengharapkan sesuap nasi dari kaum bukan Melayu tadi. Selebihnya hasil dari jawatan dan pangkat yang didapati dari sokongan orang-orang kampung yang anak-anak mereka belajar di universiti secara hutang yang dikenakan faedah.

Para elit Melayu ini tetap mahu memikirkan mengapa orang-orang kampung ini bodoh, mahu benda-benda percuma sahaja, tidak berpendidikan dan pemalas (betulkah begitu?) dan mula terfikir tentang kata-kata rakan karib mereka dari kalangan Chinese Zionist tentang ‘Malaysian Malaysia’, ‘bermain di padang yang rata’, ‘persamaan hak’, ‘Satu Malaysia’ dan sebagainya.

Para elit Melayu ini kalau boleh mahu menghapuskan keistimewaan orang-orang Melayu dengan teori mereka,

“Orang Melayu akan berjuang dengan lebih gigih dan menyamakan kedudukan mereka dengan kaum-kaum lain”

Teori ini benar jika orang-orang Melayu dicampak ke negara lain atau dikeluarkan dari zon selesa mereka atau MEREKA MEMPUNYAI WARISAN BUDAYA ILMU DAN PERNIAGAAN YANG CUKUP LAMA.

Ini adalah kata kuncinya.

Para Chinese Zionist tahu berapa lamakah orang Melayu mampu membina legasi budaya perniagaan yang kukuh sedangkan orang-orang Cina telah memulakan legasi perniagaan dan kekayaan ekonomi mereka berdekad-dekad lamanya.

Jika dibiarkan orang-orang Melayu bermain di padang yang rata dengan kaum-kaum lain, maka orang-orang Melayu tetap ketinggalan malah makin pupus dari muka bumi Malaysia. ADAKAH KURA-KURA DAPAT MEMENANGI PERLUMBAAN JIKA SEKIRANYA SANG ARNAB TIDAK TIDUR DI SAAT-SAAT AKHIR?

FIKIRKAN.

Mahu menghentikan segala usaha kaum lain, atau meletakkan Melayu di posisi tertentu.

Ini rahsianya.

Semoga bermanfaat diketahui.

Allahu’alam… Wassalam.

Sumber: zulsegamat.wordpress.com

Tiada ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.